Auto a řidičák


Já si myslím, že každý člověk řídí po řidičském oprávnění, a to hlavně kvůli tomu, aby mohl řídit automobil. Jenom si představte třeba, kdybyste bydleli někde v zapadákově, jako bydlím například já a neměli byste vůbec řidičské oprávnění. Nebo kdyby se třeba řidičské oprávnění měli, ale neměli byste vůbec automobil? To by podle mého názoru bylo ještě horší, protože by vás to lákalo stále jenom řídit, ale kdybyste neměli co řídit, tak by to byla opravdu veliká škoda. Proto si myslím, že lidé by měli si pořizovat automobil, až budou mít řidičské oprávnění. Vezměte si, kdybyste měli automobil, ale zase neměli řidiči.

Těším se, až si pořídím auto.

Je oprávnění, to by vás ještě více lákalo, abyste mohli řídit auto, protože to právě měla moje kamarádka. Ona si pořídila automobil a říkala, že během půl roku se udělá potom řidičské oprávnění. Jenže ona dvakrát po sobě řidičské oprávnění vůbec neudělala a nyní si vezměte, že ona zkoušela stále řídit bez řidičáku. Podle mého názoru tohle je opravdu veliká škoda, jenom si vezměte třeba, kdyby ji chytla policie. Já si myslím, že tohle už je takový čin, kdy potom by jí zakázali jeden rok dělat řidičské oprávnění. Jo, kdyby se tohle stalo mě, tak já osobně bych se velice zbláznila. Opravdu bych nevěděla, co mám dělat.

V zimě se těžko řídí.

Navíc bych se styděla před rodinou, protože rodina mi vždycky věřila. Takže pokud chcete automobil a nemáte řidičské oprávnění, tak podle mého názoru bude nejlepší, kdybyste s ním počkali, až budete mít řidičské oprávnění, protože si myslím, že by vás to také mohlo lákat. Moje rodina mi říkala, že než si udělám řidičské oprávnění, že vůbec nemám pořizovat automobil, i když moje kamarádka mi nabízela svůj automobil, který mi nabízela opravdu velice výhodně a měla jsem o něj zájem, ale raději jsem tohle neudělala. I když jsem si věřila, tak jsem si řekla, že by mi to třeba lákalo a třeba bych jezdila automobilem i bez řidičského oprávnění. Třeba by mě chytla policie a potom by mě to velice mrzelo. Moje rodina by se za ně styděla, že jsem tohle nedodržela.